+32 56 70 22 16

Ervaar de ultieme snelheid en vrijheid van speed pedelecs

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om van A naar B te komen? Maak kennis met onze indrukwekkende collectie speed pedelecs… De perfecte keuze voor fietsliefhebbers die willen genieten van de ultieme snelheid en mobiliteit.

Speed pedelecs zijn ontworpen voor diegenen die het beste willen halen uit hun dagelijkse woon-werkverkeer of recreatieve ritten. Met hun krachtige elektrische aandrijving kunnen ze snelheden tot wel 45 km/u bereiken, waardoor je in een mum van tijd op uw bestemming bent. Met hun geavanceerde technologieën, hoogwaardige componenten en sportieve styling bieden speed pedelecs een unieke combinatie van snelheid, comfort en controle.

Wat je mag verwachten van onze speed pedelecs

  • Krachtige elektrische ondersteuning
  • Stijlvol en sportief design
  • Snelheid

Onze merken

Klaar om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze collectie speed pedelecs en kies de fiets die perfect past bij jouw behoeften en stijl. Of je nu een pendelaar bent die snel op het werk wil aankomen of een enthousiaste fietser die houdt van snelheid, onze speed pedelecs bieden je de snelheid en vrijheid die je zoekt.