+32 56 70 22 16

Laat jouw kind de vreugde van fietsen ervaren

Ben je op zoek naar de ideale fiets voor jouw kind? Maak kennis met onze uitgebreide collectie kinderfietsen. Deze zijn speciaal ontworpen om jonge fietsers de vreugde van het fietsen te laten ervaren. Of het nu gaat om hun eerste stappen op een fiets of om hun vaardigheden verder te ontwikkelen, wij hebben de perfecte fiets voor elk kind.

Kinderfietsen zijn niet alleen een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben, maar ook een belangrijke stap in hun groei en ontwikkeling. Onze kinderfietsen zijn veilig, betrouwbaar en bieden het nodige comfort om fietsen gemakkelijk en leuk te maken. Met verschillende maten, kleuren en stijlen kunnen kinderen hun persoonlijkheid uiten terwijl ze genieten van het avontuur op twee wielen.

Wat je mag verwachten van onze kinderfietsen

  • Veiligheid en betrouwbaarheid
  • Groei en ontwikkeling
  • Avontuur en plezier
Kinderkoersfiets Roubaix De Scheemaecker

Onze merken

Klaar om jouw kind te laten genieten van de opwinding van fietsen? Ontdek onze collectie kinderfietsen en kies degene die perfect past bij de behoeften en leeftijd van jouw kind. Of ze nu net beginnen met fietsen of al gevorderde fietsers zijn, wij hebben de ideale fiets om hen te ondersteunen in hun avonturen op twee of zelfs op vier wielen.